Ahmet Maranki Kozmik Beden Temizliği (Oylat)

KOBİK ekibi 13-20 Nisan 2008 tarihleri arasında Oylat kaplıcalarında gerçekleştirdiği Kozmik Beden Temizliği'ni başarıyla tamamladı.
16/12/2008 - 14:59

Prof. Dr. Ahmet Maranki ve KOBİK ekibi 13-20 2008 Nisan tarihleri arasında dünyaca ünlü Oylat kaplıcalarında gerçekleştirdikleri İlkbahar Kozmik Beden Temizliği'ni başarıyla tamamlandı.

7 günlük uygulama sonunda katılımcılar, gittikleri bölgelerde uygulanan metodu anlatacaklarını, bundan sonra da KOBİK'in bir ferdi olacaklarını ifade ettiler. İlk beden temizliği programında olduğu gibi katılımcılar sigara bırakma programınını başarıyla tamamlayarak sigarayı bıraktı.

Katılımcılar son gün yapılan yağ ve limon içimi sonrasındaki beden temizliğinde karaciğer, safra ve kalınbağırsaklardan atılan maddeleri ve program sonunda yaklaşık 8-14 arası kilo verdiklerini görünce, programın her zaman insanın hayatında uygulanması gerektiği görüşünü paylaştılar.

Katılımcılar animasyonlarda, sabah yürüyüşlerinde, doğa gezilerinde, Türkiye'nin en önemli mağaralarından Oylat Mağarası'nı ziyaret etmişlerdi.

Bursa İnegöl Oylat kaplıcalarındaki programa Bursa Valisi A. Harput, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Kaymakamı ve çevredeki diğer mülki ve idari amirler gelerek, program hakkında bilgi aldılar.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş katılımıyla yapılan basın toplantısına bölge medyası yanı sıra Doğan HA, İHA, CHA, AA, Olay Tv ve yerel basın, tv kanalları özel ilgi gösterdi.

Ayrıca TV5 bir ilki gerçekleştirerek canlı yayın aracılığıyla Oylat Kaplıcalarından canlı yayın yaptı.

Ahmet Maranki, Kozmik Beden Temizliği için Oylat Kaplıcaları'nı seçme sebebini anlatırken, Oylat Kaplıca'nın yetkilillerince davet edildiğini, Oylat'ın Türkiye'deki kaplıcalar içinde devamlı akan ve beden ısısına uygun dinlendirme yapılmadan, soğutulma ve ısıtılma olmadan insanların istifadesine sunulan nadir sulardan olduğu, ayrıca içilebilirlik mineral özelliğiyle yine diğer kaplıca sularından farklı olduğunu vurguladı. Bunun yanı sıra doğal güzelliklerinin (gürgen ormanları, mağaları, şelaleler, yüksek oksijen oranı) bilhassa Oylat'taki rakımın insan sağlığı üzerinde çok etkili olduğu için Oylat'ı tercih ettiklerini açıkladı.

Böyle güzelliklerin birarada olmasının insanı cezbedeğini açıklayan Maranki, "Oylat'ı İnegöllüler'e değil de Türkiye, hatta bütün dünyaya tanıtmamız gerekir. İşte biz dünyadan Avrupa'nın bütün şehirlerinden ve Türkiye'mizin her bölgesinden arınma, detoks programına katılarak gelen insanlara bu tanıtımı arınma, detoks projesiyle beraber vermeye çalıştık" dedi.

Bütün katılımcıların memnun ayrıldığını söyleyen Maranki, 12-19 Mayıs Arınma-Detoks Programında bu tanıtımın 2-3 katına çıkartılabileceğini, programı Oylat'ta yapmaları halinde ileride bu tesislerin kapasitesinin yetmeyeceğini açıkladı.

Netice itibariyle; İlkbahar Kozmik Beden Temizliği'nin sonunda giderek artan bir katılımcı portföyü oluşmuştur. Bu da sonbahar Ekim-Kasım-Aralık temizliğinde katılımcıların memnuniyeti doğrultusunda programa yoğun bir talep oluşacağı görünmektedir. İlkbahar Kozmik Beden Temizliği programından memnun ayrılan her kişinin, bu memnuniyetini yakınlarıyla ve dostlarıyla paylaşmak istemesi en az 10'ar kişilik rezerve talebi oluşturmaktadır.

Maranki, Kozmik Bilim ve Bilinç ekibinin kadrosu ve teknik donanımı bu ihtiyacı karşılayabilecek düzeydedir. Bizim en büyük zorluğumuz katılımcıları mutlu edecek ve netice alınabilecek ortamların bulunamamasından kaynaklanmaktadır. Ümit ediyoruz ki, sonbahar temizliğinde sizleri ve bizleri memnun edecek yeni ortamlar bulabilelim. Bu konuda da sizlerin görüşlerinize açık olduğumuzu belirtmek isteriz. 

Program sonunda katılımcılar tarafından yapılan yorumlar ve görüntülenen uygulama sonuçları için tıklayınız

Image

 

 

 

İLGİLİ OLANLAR

Bilim Maranki'yi Doğruladı!
"Her organ şekli itibariyle bir bitkiye benzer ve bu haliyle o organı tedavi edebileceğine işaret eder" diyen Maranki'nin teorileri, bilimsel olarak d
Nasıl Bir Beslenme Düzeni Olmalıdır?
Sağlıklı beslenerek yıllara fark atabilir ve olduğunuzdan çok daha genç gösterebilirsiniz.
Merak Edilen Arınma Sonuçları - Kasım
Edremit Akçay Adrina Hotel’de gerçekleştirilen Kasım ayı Kozmik Beden Temizliği başarıyla sona erdi.
Dikkat Elektromanyetik Cihaz Var!
Elektromanyetik (EM) enerjiyi kulanan cihazların toplumumuzda artması, beraberinde canlılarda sağlık ile ilgili zararlarını gündeme getirmiştir. Dolay
Antibiyotiklere Dikkat!
Gereksiz yere kullanılan antibiyotiklerle, dirençli mikroorganizmalarla enfekte olan hastaların yaşamını yitirebildiği belirtildi.
Merak Edilen Arınma Sonuçları
Edremit Akçay Adrina Hotel’de gerçekleştirilen Ekim ve Kasım ayı Kozmik Beden Temizliği Kampları başarıyla sona erdi.
Eczanelerde Satılan Mucizevi Bitki: Kabak Çekirdeği
Kabak çekirdeği birçoğumuzun zevkle yediği bir kuruyemiş. Aslında yine bir çoğumuzun da bilmediği bir sağlık kaynağı...
Kozmik Bilim'den Sağlık Uyarıları!
1600 sene evvel Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) ümmeti için tavsiye ettiği uyarıları dikkate almak, sağlıklı bir hayatın vazgeçilmezleridir.
Detoks Ürünlerinde Kampanya!
Sağlıklı yaşam için herkesi sonbahar ayında gerçekleşecek olan Kozmik Beden Temizliği'ne davet ediyoruz...
Bunları Biliyor musunuz?
Prof. Dr. Ahmet Maranki ve KOBİK ekibinden sağlıklı yaşamla ilgili uyarıları dikkate almalısınız!

n

Sağlığınız İçin...

n

Cep Telefonunun Tespit Edilmiş Zararları

n

Maranki Kozmik Yaz Detoksu Devam Ediyor!

n

Maranki'den Altın Formüller!

n

Maranki Diyorki!

n

Bitkilerin Bilinmeyenleri!

n

Bağışıklık Sistemini Güçlendirin!

n

Sağlıklı Beslenmek İçin...

n

Yağdaki Kanser Riski Sağlığımızı Tehdit Ediyor

n

Ahmet Maranki Kozmik Beden Temizliği (Oylat)
 

MARANKİ ARAMA

MARANKİ DİYOR Kİ

Allah (CC) yeryüzünde binlerce, yüzbinlerce nimet yaratmış ve insanın emrine vermiştir. Eğer insan Allah'ın (CC) emrini dinlemeyip, yolundan gitmez; O'nun dediği gibi yaşamazsa hakikati görmeyen biri olur. Zaten bunca nimete karşı teşekkür etmemek de en büyük saygısızlık ve akılsızlıktır.

GÜNDEM HABERLERİ

GÜNÜN SÖZÜ
Saç dökülmesi önlenebilir mi?
Uçuk bulaşıcı bir hastalık!
Cuma'yı Anlamak
Mikroenjeksiyonda kısırlık babadan oğula geçiyor
Eczanelerde Bitkisel İlaç Dönemi
Kanserojen madde içeren 100 ton patatese el konuldu

MARANKİ FM

ÜYE GİRİŞİ

Kullanıcı Adı

Şifre:

 

Kayıt Ol - Şifremi Unuttum

YAYINLANMIŞ KİTAPLARI

Hicri Bugün :
26 Rebiü'l-Evvel 1431

Bugünkü Ay'ın
Görüntüsü

COSMIC ÜRÜN TANITIMI

Google Grupları
Kozmik Bilinç
Bu grubu ziyaret et

MERAK ETTİKLERİNİZ

Çocuğumun bademcikleri sık sık şişiyor. Ne yapabilirim?
Doğal antibiyotik nasıl elde edilir, faydaları nelerdir?
Lavman - Detoks neden bu kadar önemli ve etkili?

SİZDEN GELEN YORUMLAR

Beyinde Hipofiz Kitlesi
Kozmik Beden Temizliği Gerçeği!
Hayatım Maranki ile Değişti!
Allah Sizden Razı Olsun!
Meme Kanserini Nasıl Yendi?

SİTE BAĞLANTILARI

ANKET

Ahmet Maranki'nin "Kozmik Bilim Işığında Şifalı Yemekler" kitabındaki tarifleri uyguladınız mı?

Seçenekler
Kitabı okudum ve tarifleri denedim
Kitabı okudum ama tarifleri denemedim
Kitabı henüz okumadım
Kitabı yeni öğrendim

FOTO GALERİLER

İmza Günleri
Kozmik Beden Temizliği Sonuçları
Kozmik Beden Temizliği Kampları
Konferans
Ahmet Maranki


www.maranki.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.
© 2007 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Yazılım & Sistem Yönetimi :
Networkbil.Net

RSS